12 Februari 2012

"Best photo Contest" by Akin Amar






 " Saya rasa gambar saya best kerana gambar ini tak akan berulang 2 kali"


Nak tau apa hadiahnya?tgk gbar kat bwh ni...amacam,best x..klu rs nak mehla join..bole klik kat SINI jgk...:-) 

Syarat- syarat penyertaan simple je :
 1. Buat satu entry yang bertajuk " BEST PHOTO CONTEST" by Akin Amar. 

2. Letakkan banner contest di atas dalam entry korang tu dan linkkan terus ke entry contest ini. 

3. Paling penting , upload gambar yang korang rasa gambar paling best yang menggembirakan bagi korang dan Lengkapkan slogan " Saya rasa gambar saya best kerana ............" 

4. Follow blog akin bagi memudahkan korang untuk mengikuti perkembangan contest ini. Tapi tiada sebarang paksaan ya. 

5. Hah, korang jangan lupa pulak linkkan entry korang di ruangan komen ok. 

6. Tag tiga orang kawan korang dan makesure diorang tahu la. Baru meriah you"ll. hee^^ 

7. Korang dialu -alukan memberi pandangan tentang blog picisan akinamar ini. ( Ini kalau rajin, tidak wajib yer kawan-kawan;) 

Tarikh tutup penyertaan : 03 March 2012 / 12pm 

Hadiahnya adalah : 

No 1 : Underwater LOMO Style Film Camera (Flower) 

Underwater LOMO Style Film Camera is an ultra compact 35mm waterproof outdoor camera. It captures the motions underwater up to a maximum depth of 10 feet. With a 28mm, f / 9.0 lens and its underwater shoot capability, this LOMO style 35mm film camera qualifies as the ultimate gadget for casual, snapshot photography. 

Specification : 

Material : Plasctic 

Product Size : 120 x 88mm (4.7" x 3.1") 

Max Depth: 10 feets (3meters) 

Best Distance : 4 feets 

Packing : Each camera is packed with an original paper box packing 

Gross weight : Approx 185g (6.5oz) 

Focus: Free 

Film to be used : any 135 (35mm) film 

Lens : 28mm , f/q 

Battery : No battery needed 

5 hadiah saguhati : Topup RM10 setiap seorang # Kalau banyak penyertaan hadiah akin akan tambah lagi.^^ 


kalau berminat kelik disini

2 ulasan:

-SUPERGIRL- berkata...

TERIMA KASIH UBI SEBAB INGAT SY :) HAHAHA !

ubi masam berkata...

@ -SUPERGIRL- :) sama2...apa pun happy sokmo