11 Februari 2012

Pink vs Blue

Sebenarnya tak tahu nak buat apa jadi mula aku meronda2 di blog2 pink dan blog blue,ceme ada satu je soalan kat cini iaitu kenapa blog pink ( perempuan ) mesti ada lagu dan kenapa blog blue ( lelaki ) tiada lagu?
 ini contoh2 yang aku dapat...


5 ulasan:

Razil Tahir berkata...

Datang lah blog aku!
It's neither pink nor blue!
N takde lagu!! hahaha XD
visit you here.. :)

sizuka[Izzati] berkata...

ada je blog pmpuan takde lagu :P

ubi masam berkata...

@ Razil Tahir :) sebenar tak kisah blog ada lagu ke tak,janji ronda je yang penting.

@ sizuka[Izzati] :) kan dah bagi contoh blog pmpuan yang ada lagu,yang tak ada lagu tu tetap blog yang menarik juga.

-SUPERGIRL- berkata...

HAHA !! AWAK3 !! KNP TAK LETAK LINK BLOG SY SKALI ? HUHUK ! BARU FEMESSSS . HAHAHHAHA

ubi masam berkata...

@ -SUPERGIRL- :) yang time buat entry ni blog awk tak ada lagu jadi terselamat la