14 Februari 2012

follow sampai jadi macam ni...

Aku ni tak ada cerita untuk malam ini.jadi aku cuba untuk follow orang lain yang bagi link kat fackbook aku.dari petang tadi smapai sekarng dah tak tahu berapa aku follow dah...jadi ini yang terjadi pada aku,ini cume perkara biasa je.harap kalau anda nak follow orang lain jagan sampai jadi macam ini ia...bayak kerja nak dibuatnya...


(ini contoh)



(ini lagi satu contoh)

5 ulasan:

LidiaSuraya berkata...

follow reramai bley jadik gituw ker??

ubi masam berkata...

@ LidiaSuraya :) ialah...tapi kita tetap boleh follow orang tu walaupun jadi macam tu...cume melambatkan proses je...

ina_noorlina♥ mY oWn LiL StoRy ♥ berkata...

bpe rmai 2 yg tuan blog folow smp jadik gitu?..

ubi masam berkata...

@ ina_noorlina♥ mY oWn LiL StoRy ♥ :) kalau tak silap dalam 20 blog lebih kot,,,tak pasti gak...

kina berkata...

dah follow awak...